Référence - Report of the Scientific Committee of the Spanish Agency for Food Safety and Nutrition on a request for initial assessment for marketing of the marine microalgae Tetraselmis chuii under Regulation (EC) No 258/97 on novel foods and novel food ingredients

Code:
AESAN_2013_001

Nom:
Report of the Scientific Committee of the Spanish Agency for Food Safety and Nutrition on a request for initial assessment for marketing of the marine microalgae Tetraselmis chuii under Regulation (EC) No 258/97 on novel foods and novel food ingredients


Site Web

Certains des hyperliens suivants vont à des sites d'organisations ou d'autres types d'entités qui ne sont pas assujettis à la Le lien suivant vous amenera à un autre site web Loi sur les langues officielles . Le contenu de ces sites est par conséquent dans la (ou les) langue(s) actuellement utilisée(s) par ces sites.

Titre:
Report of the Scientific Committee of the Spanish Agency for Food Safety and Nutrition on a request for initial assessment for marketing of the marine microalgae Tetraselmis chuii under Regulation (EC) No 258/97 on novel foods and novel food ingredients

Auteur:
AECOSAN

Site:
Le lien suivant vous amenera à un autre site web AECOSAN

Date de publication:
2014-11-08 2013

Date d'accès du site: